با توجه به برنامه امسال که تعهد داده ام امور صادراتی و تجاری را به طور جدی پیگیری کنم و حداقل سه روز در هفته را به امور شخصی بپردازم لذا بنا داشتم پنجشنبه و جمعه را فاکتور گرفته و یادداشت ننویسم ولی دیدن برنامه تلویزیون در جمعه شب و خواندن مقاله "سرمایه دار دائم الوضو با تسبیح دانه درشت" سایت الف مرا وادار و ترغیب به نوشتن روزانه یادداشت ها می نماید تا زندگی رازآلود سرمایه دارایرانی( به قول نویسنده الف) را تشریح نمایم.
از دیدگاه سایت الف و مهمان برنامه تلویزیونی آقای صادق کوشکی از روزنامه یا لثارات فقط یک راه برای کسب درآمد و سرمایه در کشور وجود دارد و آنهم از طریق ارتباط با دولت و رانت می باشد و هرکس در ایران صاحب دارائی و سرمایه می باشد به یک نحوی از طریق زد و بند و پایمال کردن حقوق دیگران به آن دست یافته است  و سرمایه دار مذهبی و خیر حتماً از سرمایه دار کراواتی بدتر وزالو صفت تر می باشد.
و از دیدگاه مهمان تلویزیون نیز علت مشکل سینمای ایران زندگی کردن کارگردانان و تولیدکنندگان فیلم ها در بالای شهر می باشد و این افراد نمی توانند به جنگ مقدس فقر و غنا بپردازند و هنر مندی که بر این موضوع اشاره نماید هنرمند نیست و صراحتاً می پذیرد که افکار انسان ناشی از جایگاه ظبقاتی وی می باشد(دیدگاه مارکسیستی)
درحالیکه رهبر معظم انقلاب شعار امسال را "تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی" نامگاری و اعلام فرموده اند ما باید بتوانیم از کار کارگر ایرانی حمایت کنیم و از سرمایه سرمایه دار ایرانی حمایت کنیم.
آیا در سالی که بحث حمایت از سرمایه سرمایه دار ایرانی مطرح است نوشتن مقاله با محتوای زیر چه مشکلی از اقتصاد کشور را حل می کند؟
در این نوع مقالات هیچ فرقی بین سرمایه داری تولیدی و ملی با سرمایه دار تجاری و دلالی قائل نیست و اعتقاد دارد که فقط از راه زد و بند و رانت می توان تجمیع سرمایه نمود و کارآفرینی،تلاش،ابتکار و قدرت مدیریت هیچ نقشی در این زمینه ندارد.
از دیدگاه نویسنده:
" سرمایه دار ایرانی متمکن مدرنی است که سبک زندگی خاصی دارد و دارای جایگاه ویژه ای در بدنه قدرت سیاسی و طبقاتی اجتماعی است. زندگی رازآلود این سرمایه دار دردو عرصه رفتار فردی و اجتماعی خطرناک تر از سرمایه دار کراواتی است که زنجیر طلا به گردن می اندازد.
باید پرسید این فرد مالش را از کجا کسب کرده است و چه میزان حق و حقوق دین و جامعه را داده است؟ چه مقدار از مالش ناشی از خوردن مال یتیم و حق مظلوم و سهم مستضعف است؟ و آیا غیر از رانت و فساد چنین حجمی از پول قابل جمع است؟
از دیدگاه اینجانب مهمترین مشکل کشور فرهنگ عمومی جامعه می باشد که هنوز با مفاهیمی نظیر کارآفرینی، سرمایه گذاری آشنا نمی باشد و به علت اینکه در کشورهای جهان سوم و نفتی بسیاری از افراد از طریق ارتباطات و رانت به ثروتهای کلان دست یافته اند. نویسنده الف اعتقاد دارد که همه صاحبان سرمایه از این طریق صاحب مکنت شده اند و اسلامی که این جریان تبلیغ می کند همان سرمایه داری به علاوه ۱۷ رکعت نماز و نوافل می باشد. همه دارائی اش از رانت و فساد می باشد ثروت خود را با کمک و اعانه و صدقه پاک می بیند و این بدترین نوع پولشوئی در جامعه اسلامی می باشد."
آیا با این نوع فرهنگ سازی و تبلیغ صدا و سیما درباره حمایت از تولید داخلی به معنی خودکفایی شعار امسال محقق خواهد شد؟ به نظر میرسدتا زمانیکه موضوع سرمایه و نگاه به سرمایه گذار در کشور تغییر نکند هیچ اتفاقی در کشور با وجود اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ و بیانات ایشان مبنی بر ارزش داشتن سرمایه و لزوم حضور و جسارت بخش خصوصی جهت ورود در کارهای بزرگ محقق نخواهد شد.
پنجشنبه چند ساعتی را در دفتر گذراندم و سپس به دیدن دوست عزیزم آقای کفاشیان در فدراسیون فوتبال رفتم یکساعتی با ایشان درباره تیم ملی و برنامه های آن صحبت کردیم و در حاشیه آن نیز درباره کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال مشورت کردیم.
پنجشنبه و جمعه چند تا مصاحبه با سایت ها و روزنامه ها(آرمان) داشتم و به علت تایپ نشدن مطلب چهارشنبه دخترم زهرا دوبار تلاش نمود که آن را انجام دهد که متاسفانه پس از پایان تایپ در زمان save مطلب را از دست داد و شدیداً ناراحت بود زیرا بیش از سه ساعت صرف تایپ مطلب نموده بود و نتیجه نگرفته است.
جمعه بازدیدی از ساختمان دیباجی داشتم و بعد مسابقه فوتبال تماشا کردم و با   iphone از طریق برنامه ISTAGRAM چند عکس از نوه ها گرفته و به فیس بوک ارسال نمودم. این برنامه در نوع خود بی نظیر می باشد و اخیراً iphoneیک میلیارد دلار برای خرید آن هزینه کرده است به دارندگان موبایل IPHONE توصیه می کنم که این برنامه را دانلود کنند و تبدیل به یک عکاس حرفه ای شوند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره سید حمید حسینی
جدیدترین مصاحبه ها

صنعت پتروشیمی؛ جذاب ولی بی ثبات!

به گزارش سرویس نفت و پتروشیمی «جهان صنعت نیوز»، پتروشیمی ها سال سختی را پشت سر گذاشتند. از تحریم های خارجی گرفته ...

ادامه مطلب

سیدحمید حسینی: کسری بودجه دولت، متانول‌سازان را به زانو درآورده است

سیدحمید حسینی: کسری بودجه دولت، متانول‌سازان را به زانو درآورده است

انصاف نیوز: یک صادرکننده محصولات پتروشیمی، دلیل اصلی فشار بر تولیدکنندگان ایرانی متانول را کسری بودجه دولت دانست و خواستار ...

ادامه مطلب

سید حمید حسینی : آزاد شدن ۷ میلیارد دلار، خبری تبلیغاتی و غیر موثق بود

سید حمید حسینی : آزاد شدن ۷ میلیارد دلار، خبری تبلیغاتی و غیر موثق بود

سید حمید حسینی با اشاره به اینکه با افتضاحی که در حال حاضر ایجاد شده‌ و خبر ارسال تسلیحات به ...

ادامه مطلب

تعلل يعنى نه از برجام خارج می‌شويم، نه توافق می‌کنیم!

تعلل يعنى نه از برجام خارج می‌شويم، نه توافق می‌کنیم!

  سيد حميد حسيني در گفتگو با نفت‌خبر: تعلل يعنى نه از برجام خارج می‌شويم، نه توافق می‌کنیم! افت‌وخيز چند ماه اخير بازار ...

ادامه مطلب

۱۰ گام نفوذ در بازار همسایگان

۱۰ گام نفوذ در بازار همسایگان

دنیای اقتصاد : دیپلماسی اقتصادی ایران کار نمی کند. دلیل این موضوع در نشست انجمن دیپلماسی ایران بررسی شد. در ...

ادامه مطلب

آرشیو سالیانه
شبکه های اجتماعی