این هفته برای اولین بار محبور شدم مقدمه روزنوشت را تغییر بدم، شکست فاجعه بار تیم ملی فوتبال در مقابل انگلیس که از نظر من نتیجه فضا سازی کاذب شبکه های ماهواره ای بود خطری بدتر را برملا کرد، تجزیه فرهنگی جامعه و از هم گسیختگی وحدت ملی که معمولا در بازی های ملی به حد اعلای خود می رسد.


باخت تیم ملی با شش گل بسیاری را ناراحت کرد و برای فوتبال دوستان قابل هضم نبود، خوشبختانه بازی فوق العاده تیم ملی در روز جمعه برابر ولز حس غرور و ملی گرایی را در جامعه زنده کرد و تیم ملی مردمی ایران سرافراز از این مسابقه خارج شد. لازم میدانم این موفقیت را به همه مردم ایران خصوصا آنانکه دل و دماغی برای این چیزها ندارند تبریک بگویم. متاسفانه زندگی برای بسیاری از مردم دشوار شده و به تنگ آمده‌اند که حتی از تماشای مسابقات فوتبال هم ذوقی نمی کنند ،
واقعیت این است چه باور کنیم یا نکنیم حال مردم در نقاط مختلف کشور خوب نیست و از اتفاقات اخیر که تمامی هم ندارد، غمگین و بشدت آزرده اند این حال بد را باید با تدبیر و درایت، درمان کرد.
متاسفانه فقدان تدبیر و برنامه مناسب برای مطالبات اجتماعی در حوزه‌های مختلف و اجرای راهکارهای عملیاتی و در نهایت بهره برداری های مختلف چشمان ناپاک به این آب و خاک، سبب بروز این پدیده های اجتماعی در سطح کلان شده‌است.
باور کنیم که حفظ و “دفاع از تمامیت ارضی”کشور در مقابل هر بیگانه‌ای، خط قرمز تمامی ایرانیان است. زمان، زمان “وحدت ملی” در عرصه های مختلف است. مسئولان باید به فکر خوب کردن حال جامعه باشند و بس.
چه خوب می شد اگر حاکمیت در شرایط فعلی که برد تیم ملی کام مردم را شیرین کرده و سرمایه اجتماعی قدری بهبود یافته با رفتار عاقلانه در جهت خواست اکثریت مردم این شیرینی را دوچندان کند وبا آزادی هنرمندان، ورزشکاران، دانشجویان و اصحاب رسانه آشتی ملی را محقق سازد ، انشالله


دکتر روحانی در پیام تبریکش معجزه ایران را یاداوری کرده و گفته “ایمان داشته باشیم که در روزگار سخت و در بحرانها که ما را اندوهگین میسازد این” ایران” است که یاداوری میکند که ما یک ملتیم و میشود دوباره برخاست، ما همیشه به ایران امید خواهیم داشت”
چقدر ما نیازمند اتفاقات خوب ملی هستیم.
چقدر شادی و فریاد و جیغ و هورای ناکشیده از روزگار و حاکمیت طلب داریم.
به امید صعود تیم به مرحله بعدی و مضاعف شدن این شادی های کوچک برای مردمان غمگین این سرزمین.
در روابط بین الملل و مارکتینگ مبحث “امر جینگ” یا امرج مارکتینگ را داریم، کشورها تلاش می کنند تا با برگزاری رویدادهای ورزشی، فستیوال های هنری، نمایشکاههای بین المللی و اکسپوها خود را به جهان معرفی کرده واز این طریق فرهنگ، هنر و اقتصاد خود را در معرض دید جهانیان قرار دهند، در این سالها شاهد برگزاری اکسپو در دبی و مسابقات جام جهانی در قطر هستیم که دستاوردهای بزرگی برای این کشورها داشته و خواهد داشت ، متاسفانه ما نه می توانیم برگزار کننده این قبیل مراسم باشیم و نمی توانیم از این فرصت ها برای معرفی ظرفیت های اقتصادی، تاریخ و فرهنگ ایران استفاده کنیم. یکی از کارشناسان اقتصادی نکته ظریفی را بیان می کرد، کارشناسان نظامی وامنیتی ایران قادرند تهدید را به سرعت شناسایی کنند ولی قادر به دیدن فرصت ها نیستند.


متاسفانه این روزها به علت برخورد های غلط با اعتراضات فضای سنگینی بر علیه ایران در جامعه بین الملل ایجاد شده است که قطعنامه اخیر شورای حقوق بشر سازمان ملل بر علیه ایران یکی از این مورد می باشد ، امیدوارم پرونده ایران در آژانس بین المللی انرژی منجر به بازگشت تحریم های سازمان ملل بر طبق بند ۷ منشور سازمان ملل نگردد و نظام در این رابطه عقلانیت به خرج داده تا در این باتلاق گرفتار نشویم.
من اعتقاد دارم با حفظ خطوط قرمز نظام می توان جامعه را با عقلانیت مدیریت کرد و رضایت نسبی جامعه را کسب کرد
اگر خطوط قرمز نظام را در حفظ اسلامیت نظام دانسته و شورای نگهبان را مصداق آن بدانیم میتوان با تغییرات در ترکیب و ریاست این شورا موجودیت آنرا حفظ نمود.
خط قرمز دوم نظام احتمالا عدم سازش با امریکا و اسراییل میباشد که این مورد را میتوان با تنش زدایی در روابط بدون برقراری ارتباط حفظ نمود. این وظیفه دست اندرکاران سیاست خارجی کشور است که سیاست تقابل با امریکا را تعدیل نموده و تنش را به حداقل برسانند.
موضوع حجاب نیز برای مقامات کشور حیثیتی میباشد و نمی توان انتظار داشت که بی حجابی را حاکمیت بپذیرد ولی می توان حجاب اجباری را در ادارات، موسسات، دانشگاهها و مراسم رسمی کشور حفط نمود ولی به اقلیت ها ، خارحی ها، پیروان سایر ادیان و بانوان بالای ۵۰ سال اجازه داد که آزادی عمل داشته باشند و حجاب را برای دانش آموزان دختر در مراکز آموزشی لغو نمود.
هنر مدیران ارشد کشور باید ارایه راهکار برای جلب رضایت مردم و حفظ خطوط قرمز نظام باشد ، متاسفانه عملکرد دولت و قوای دیگر به نحوی بوده است که همه اشکالات را متوجه رهبری نظام نموده اند،
شنبه صبح طبق معمول درگیر ویرایش و انتشار روزنوشت بودم که با حوصله نوشته بودم و روزنوشت فوق العاده ای شده بود و اغلب خوانندگان از آن رصایت داشتند و در گروههای زیادی وایرال شد.
از هفته گذشته مجدا در برنامه سرای اقتصاد رادیو اقتصاد بازار نفت را تحلیل میکنم و به سوالات مجری پاسخ میدهم، متاسفانه بر خلاف پیش بینی ها روند قیمت نفت نزولی است و احتمالا تا ۸۲ دلار نیز کاهش یابد، تداوم کرونا در چین، توافق بر گذاشتن سقف ۶۰ دلاری بر قیمت نفت صادراتی روسیه و تقویت دلار از مهمترین عوامل این کاهش میباشند.
امروز در محل کنسرسیوم پرشین انرژی جلسه ای با آقای سازگارنژاد داشتم و بعد از مدتها فرصتی فراهم شد تا درباره مسایل روز کشور تبادل نظر نماییم و پیگیر پروژه های نیمه تمام کنسرسیوم و مطالبات باشیم.
پس از آن جلسه ای با یکی از دوستان شیرازی داشتم که مدتهاست پیگیر پروژه کاهش مصرف موتور پمپ های آب کشاورزی میباشد و بالاخره تاییدیه معاونت علمی ریاست جمهوری برای صرفه جویی حداقل ۳۵ درصدی در ۶ پروژه آزمایشی را کسب کرده و منتظر تصویب پروژه در شورای اقتصاد می باشد تا منابع این پروژه برای حدود یک میلیون پمپ آپ فراهم گردد، در صورت اجرایی شدن این طرح حدود ۱۶۰۰ مگاوات برق صرفه جویی خواهد شد که ارزشی معادل یک میلیارد و ششصد میلیون دلار برای کشور دارد( هزینه احداث نیروگاه جدید)
عصر مصاحبه ای با روزنامه شرق در مورد خوراک گاز پتروشیمی ها داشتم و تامین آنرا در شرایط سردی هوا غیر ممکن دانستم و طرح خرید صرفه جویی گاز مردم توسط پتروشیمی ها را منطقی ولی دیر هنگام دانستم.
یکشنبه صبح در جلسه کمیسیون انرژی اتاق ایران شرکت کردم و گزارش تحلیلی از صادرات فراورده های نفتی و محصولات پتروشیمی ارایه نمودم وجالش های صادرات در نیمه دوم سال را تشریح کردم، ضمنا عملکرد اتاق ایران در کارگروه تعیین مصادیق کالای خام ونیمه خام را نقد کردم و عدم مشورت با کمیسیون انرژی را غیر قابل قبول دانستم.


ساعت ده صبح به دعوت انجمن خیرین مدرسه ساز تهران در جمع هیات امنا خیرین مدرسه ساز ایران وتهران شرکت کردم و در جریان فعالیت آنان قرار گرفتم، این سعادت را داشتم که حاج آقای ابراهیمی کارافرین صنعت لوازم خانگی (پاکشوما) را ملاقات کنم که تاکنون ۲۵۰۰ مدرسه ساخته و بیش از ۱۲۰۰ روستا را آبرسانی نموده است. در این جلسه توافق شد که این دوستان در مجمع ۲۰ آذر اتحادیه شرکت نمایند و نیازهای کشور در این رابطه را تشریح نمایند، متاسفانه تهران جزو مناطق محروم در زمینه مراکز آموزشی میباشد و مدارس دولتی تهران شلوغ و معمولا دو نوبته میباشند که مایه تاسف میباشد.

 
پس از جلسه مجددا راهی اتاق ایران شدم و به اتفاق ۱۵ نفر از اعضا اتحادیه و دبیر کل در نشست مشترک کمیسیون صنایع و انرژی شرکت کردیم. به علت اینکه ریاست کمیسیون صنایع به نمایندگی از اتاق ایران در کارگروه تعیین مصادیق کالای خام و نیمه خام شرکت کرده و لیست کارشناسی ۱۴۰ قلم را بدون مشورت با فعالین اقتصادی حوزه انرژی به ۲۳۰ قلم افزایش داده اند بشدت مورد نقد حاضران قرار گرفت و ایشان فقط شنونده بود و از عملکرد خود و اتاق دفاع ننمود، متاسفانه عواقب احتمالی این تصمیم بازگشت نشدن ارزش افزوده برای ۲۳۰ قلم کالای صادراتی میباشد که قابل قبول نمی باشد و صادرات را به شدت تحت تاثیر قرار خواهد داد.


پس از جلسه سه ساعته فوق عازم انصاف نیوز در خیابان ایتالیا شدم ومصاحبه مفصلی با این رسانه در موضوعات مختلف از جمله چالش های صنعت متانول داشتم که فعلا این بخش از مصاحبه منتشر شده ومورد استقبال دست اندرکاران صنعت پتروشیمی قرار گرفته است.در بخشی از مصاحبه به تصویر منفی ساخته‌ شده از پتروشیمی‌ها نزد افکار عمومی اشاره کردم و گفتم: خیلی از مردم فکر می‌کنند پتروشیمی‌ها دارند خوراک را مفت می‌گیرند و محصول خود را به دلار می‌فروشد اما هیچ‌کس نمی‌گوید که پتروشیمی‌ها دارند ۱۰ برابر بقیه برای گاز پول می‌دهند یا برق را ۴ بار گران‌تر از دیگر مصرف‌کنندگان می‌خرند و… بعد هم همین شرکت‌ها با همه فشارها و تحریم‌ها و مشکلات، یکی از بزرگ‌ترین تامین‌کنندگان ارز برای اقتصاد ایران میباشند.


امروز با وجود خستگی ناشی از جلسات متعدد و ترافیک تهران غروب خود را به تمرین تیم فوتبال کارافرینان رساندم ولی در بازی تاثیر چندانی نداشتم و بازی را مساوی به پایان رساندیم.
دوشنبه صبح جلسه کاری داشتم و سپس عازم اتحادیه شدم تا با توجه به درز اطلاعات از سیستم اداری اتحادیه چاره اندیشی کرده و ارسال کننده اطلاعات را شناسایی کنیم، خوشبختانه دوربین هایی که در سالن اداری اتحادیه نصب شده شک را برکنار نمود و مقرر شد اقدام لازم حقوقی و قضایی بعمل آید


جلسه ای با حضور نمایندگان سایر تشکل ها از جمله انجمن کارفرمایان صنعت پالایش و انجمن جایگاه داران با موضوع اساسنامه شرکت پالایش و پخش در اتحادیه برگزار میشد که دقایقی در نشست حضور داشتم و از اینکه شرکت پالایش در نظر دارد به رگلاتور پخش فراورده ها تبدیل شود و سواپ و ترانزیت را در انحصار خود بگیرد هشدار دادم و برای تماشای مسابقه فوتبال ایران و انگلیس راهی دفتر دکتر مطلبی شدم تا به اتفاق اعضای تیم فوتبال باشگاه کارافرینان مسابقه را تماشا کنیم، با توجه به ترافیک شدید مجبور شدم راهی منزل شوم و نیمه اول بازی را در منزل ببینم و بین دو نیمه به دوستان پیوستم و مسابقه فاجعه آمیز را تماشا کرده و افسوس خوردیم.
سه شنبه،اول صبح جلسه ای با حضور یکی از مدیران صندوق توسعه ملی و یکی از بانکهایی تجاری داشتیم و در مورد شیوه همکاری و مشارکت در پروژه های مورد نظر در عراق و روسیه تبادل نظر کردیم ، سپس از ساعت ۱۰/۵ صبح تا ۲/۵ بعداز ظهر به اتفاق هیات مدیره نشست نسبتا چالشی با اعضا قدیمی اتحادیه و هیات رییسه کمیسیونها داشتیم و در این جلسه اتفاقات مجمع سال گذشته تشریح شد و ریشه اختلافات اتاق ایران با تحول خواهان توضیح داده شد و علت کارشکنی اتاق در مسایل اتحادیه روشن گردید، ضمنا اساسنامه جدید اتحادیه ارایه گردید و تفاوتهای آن با اساسنامه جدید مشخص گردید و جلسه با ناهار دسته جمعی اعضا پایان یافت . جلسه اول مجمع عادی و فوق العاده اتحادیه در تاریخ ۲۰ آذر ماه برگذار خواهد شد و اعضا جدید هیات مدیره تعیین خواهند شد.
جهارشنبه صبح در گفتگو با رادیوی اقتصاد دلایل کاهش مجدد قیمت نفت را تشریح کردم و با توجه به آلودگی شدید هوا به شدت مصرف انرژی در کشور اشاره نمودم و اینکه شدت مصرف ۵/۷ برابر متوسط جهانی میباشد آنرا فاجعه خواندم و ریشه آنرا در استفاده از تکنولوژی قدیمی در موتورخانه ها، خودروها، بخاری ها و نیروگاهها دانستم و آلودگی این روزها را بسیاری از کارشناسان نفتی به استفاده از رافینت و حلال ها در تولید پتروشیمی می دانند در حالیکه بعضی از کارشناسان محیط زیست آنرا قبول ندارند.
جند ساعت را در وزارت نفت گذراندم و موفق شدم با آقای محمد پور مدیر امور بین الملل نفت در موضوعات کاری گفتگو نمایم وسپس با عضو هیات مدیره شرکت نفت جلسه مفصلی در مورد حساب های فی مابین داشتم و خواستار رسیدگی سریع به پرونده وپرداخت مطالباتم شدم.
سپس در دفتر جلسه ای با دوستان شهرکهای صنعتی داشتم و در رابطه با آیین نامه های اتاق بازرگانی تبادل نظر کردیم،


دوست چینی ام که در ماههای اخیر بیشتر اوقات در ایران پیگیر پروژه های مورد نظر بوده اخیرا همسرش را به ایران آورده تا مطمئن شود که در ایران مردها به مانند کشورهای عربی ۴ زن ندارند و خیالش از این بابت راحت باشد، لذا دعوت کرد که پنجشنبه شب به اتفاق خانواده مهمان آنان در رستوران چینی باشم تا همسر ایشان با خانواده های ایرانی آشنا شود ، لذا پنحشنبه شب مهمان آنان بودیم و انواع غذاهای چینی را امتحان کردیم و با خانواده ایشان آشنا شدیم، وااسلام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره سید حمید حسینی
جدیدترین مصاحبه ها

صنعت پتروشیمی؛ جذاب ولی بی ثبات!

به گزارش سرویس نفت و پتروشیمی «جهان صنعت نیوز»، پتروشیمی ها سال سختی را پشت سر گذاشتند. از تحریم های خارجی گرفته ...

ادامه مطلب

سیدحمید حسینی: کسری بودجه دولت، متانول‌سازان را به زانو درآورده است

سیدحمید حسینی: کسری بودجه دولت، متانول‌سازان را به زانو درآورده است

انصاف نیوز: یک صادرکننده محصولات پتروشیمی، دلیل اصلی فشار بر تولیدکنندگان ایرانی متانول را کسری بودجه دولت دانست و خواستار ...

ادامه مطلب

سید حمید حسینی : آزاد شدن ۷ میلیارد دلار، خبری تبلیغاتی و غیر موثق بود

سید حمید حسینی : آزاد شدن ۷ میلیارد دلار، خبری تبلیغاتی و غیر موثق بود

سید حمید حسینی با اشاره به اینکه با افتضاحی که در حال حاضر ایجاد شده‌ و خبر ارسال تسلیحات به ...

ادامه مطلب

تعلل يعنى نه از برجام خارج می‌شويم، نه توافق می‌کنیم!

تعلل يعنى نه از برجام خارج می‌شويم، نه توافق می‌کنیم!

  سيد حميد حسيني در گفتگو با نفت‌خبر: تعلل يعنى نه از برجام خارج می‌شويم، نه توافق می‌کنیم! افت‌وخيز چند ماه اخير بازار ...

ادامه مطلب

۱۰ گام نفوذ در بازار همسایگان

۱۰ گام نفوذ در بازار همسایگان

دنیای اقتصاد : دیپلماسی اقتصادی ایران کار نمی کند. دلیل این موضوع در نشست انجمن دیپلماسی ایران بررسی شد. در ...

ادامه مطلب

آرشیو سالیانه
شبکه های اجتماعی