بالاخره در این هفته شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه ای درباره توقف درگیری بین اسراییل و نیروهای حماس( توقف بشردوستانه نه آتش بس) و ایجاد مسیرهای بشر دوستانه برای کمک به غزه را با وجود رای ممتنع امریکا، انگلیس و روسیه تصویب کرد، ولی اسراییل به جنایت خود ادامه میده،زیرا تصمیم گیرنده اصلی در این نبرد نابرابر امریکا، انگلیس و المان می باشند و آنان خواستار انهدام توان رزمی حماس هستند، در این رابطه نامزد انتخابات ریاست جمهوری امریکا (رابرت کندی جونیور)،اعتراف کرده که : “اسرائیل سفیرما، حضورما،سرنيزه ما و چشم و گوش ما درخاورمیانه است و بدون آن ممکن بود روسیه و چین انحصار منابع موجود و نود در صد عرضه نفت را در انحصار داشته باشند و این برای منافع ایالات متحده فاجعه بار خواهد بود”.اگر هم با توقف بشر دوستانه مخالفت نکردند به خاطر فشار افکار عمومی در غرب بوده است ، به نظر میرسد این جنگ تا زمان نهایی شدن نامزدهای ریاست جمهوری امریکا ادامه پیدا کند و اون وقت فشارهای اجتماعی باعث آتش بس گردد.

 

“جنگ روایت ها” به شدت در رسانه ها وکلاب هوس داغه و ۵ روایت گفته می شود.
۱- حمله حماس به منظور آسیب زدن و نابودی سامانه گنبد آهنین بوده که با توجه به موفقیت ها در درگیری با نیروهای نظامی اسراییل و گروگان گیری بیش از ۲۴۰ نفر از اسراییلی ها پیگیری نشده است.
۲- حمله حماس یک توطئه بر علیه آرمان فلسطین و به نفع روسیه بوده است و نه تنها دستاوردی برای آنان نداشته بلکه باعث کشته شدن حدود ۱۲ هزار نفر از مردم و تصرف شمال غزه شده و فقط جنگ اکراین و روسیه را از اولویت غرب خارج کرده است.
۳- این نبرد در راستای” جنگ کریدورها” میباشد و برهم زننده طرح صلح ابراهیم و ناکام کردن پروژه کریدور هند-اروپا بوده است.
۴- این جنگ در راستای جایگزینی امریکا به جای انگلیس در اسراییل میباشد و اکنون نفش امریکا در تحولات منطقه بسیار پر رنگ شده است.
۵- اسراییل درصدد دسترسی به منابع غنی نفت وگاز در غزه و کرانه باختری میباشد که بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار ارزش آن تخمین زده میشود و حمله حماس را بهانه کرده تا این مناطق را تصرف نماید.
موسویان این روایت را چنین بیان کرده:”
“نهایتا اینکه هدف اصلی نتانیاهو نه تنها نابودی حماس و تخلیه غزه از فلسطینی‌ها بلکه علاوه بر این‌ها دنبال سلطه بر میلیارد‌ها دلار ذخائر گاز غزه نیز میباشد.”
به نظر من آینده معلوم میکند که کدام روایت درست بوده ، ولی این جنگ مجددا ضرورت تصمیم گیری در مورد مردم آواره فلسطین را زنده نموده و نابودی حماس که آرزوی غرب میباشد تحقق نخواهد یافت.
این هفته در اسپیس و کلاب هوس با اشاره به مقاله، “توماس فریدمن” ستون نویس مشهور “نیویورک تایمز” و سخنان لاپید نخست وزیر سابق اسراییل، اسراییل را برنده این نبرد ندانسته و نتیجه جنگ را برکناری نتانیاهو دانستم.
فریدمن در مقاله خود که پس از سفر به اسراییل در ۹ اکتبر نوشته شده ادعا نموده که اسراییل دیگر اسراییل قبل از حمله حماس نمیشود.
وی به سه دلیل این ادعا را مطرح کرده:
۱- تهدیدات مجموعه ای از دشمنان اسراییل که تسلیحات مدرن قرن بیست ویکی ، ارتش های مدرن، لشکر سایبری، موشک های دوربرد، پهپاد دارند و پوتین نیز حماس را در بغل گرفته است.
وی معتقد است هدف نیروهای ضداسرائیلی این است که اعتماد اسرائیلی ها را از بین ببرند و این امر را اثبات کنند که سرویس های دفاعی و اطلاعاتی تل‌آویو دیگر نمی‌توانند از آنها در برابر حملات غافلگیرانه محافظت کنند  و اگر این مهم به صورت کامل برای ساکنان اسرائیل اثبات شود، مهاجرین مجبور خواهند بود ابتدا از مناطق مرزی دور و سپس به طور کامل از سرزمین های اشغالی خارج شوند.
۲- اسراییل برای پیروزی در این جنگ سخت نیاز به “شرکای تزلزل ناپذیر” به رهبری امریکا دارد ولی با توجه به حساسیت افکار عمومی و نزدیک بودن انتخابات امریکا امکان پذیر نمیباشد.
رئیس جمهوری  بایدن، در تلاش برای کمک به اسرائیل در راستای هدف فوری خود یعنی سرنگونی حماس در غزه ، گام‌هایی را برداشته است.اما جنگ اسرائیل علیه حماس در غزه مستلزم نبردهای شهری و خانه به خانه است که هزاران تلفات غیرنظامی شامل مردان، زنان و کودکان بیگناه  را در پی خواهد داشت.
باید بپذیریم که نابودی حماس بسیار سخت است و زیرساخت‌های نظامی این گروه در تونل های چندین کیلومتری قرار گرفته‌اند،از این رو نباید انتظار داشت که اسرائیل به سرعت بتواند به هدف خود دست یابد.
۳- اسرائیل بدترین رهبر تاریخ خود شاید در تمام تاریخ یهود  را داشته که هیچ اراده یا توانایی انجام ابتکارات خاص را ندارد.
لذا در مقاله دیگری حمله به غزه را اشتباه بزرگ اسراییل دانسته است.
لاپید نخست وزیر سابق اسراییل صمن اینکه خواستار استعفای نتانیاهو شده ، مدعی شده که بعد از جنگ غزه : اسراییل دیگر قدرت منطقه ای نیست، کشور اخلاقی و امنی هم نمیباشد ودر جنگ هم پیروز نخواهد شد.
وقتی گزارش وینوگراد را که پس از جنگ ۳۳ روزه با لبنان در سال ۲۰۰۶ را که توسط کمیته ای در اسراییل تهیه شده است مطالعه میکنی در آنجا صد بار به ناکامی در دستیابی به اهداف اشاره شده که «اهداف جنگ قابل تحقق نبود» يعني اسرائيل اول اعلام كرد ما تمام رهبران حزب الله را مي‌كشيم، بعد از اين كه تحقق اين هدف را غير ممكن يافت ، اين هدف را حذف كرد و گفت ساختار نظامي حزب الله را بايد از بين برد. مدتي اين هدف روي آنتن تبليغات اسرائيل بود و بعد هنگامي كه ديد تحقق اين هدف هم امكان ندارد، خلع سلاح حزب الله و اجراي قطعنامه ۱۵۵۹ را هدف اصلي اسرائيل از جنگ، اعلام كرد. سپس آن را هم حذف كرد و اين بار عقب‌نشيني حزب الله تا ليطاني را عنواني كرد و البته اين نيز تحقق نيافت.
امیدوارم در این نبرد هم این اتفاق بیفتد ومقدمات تشکیل دو دولت در این منطقه فراهم ونزاع در منطقه به پایان برسد.
برنامه هفتم روزهای پایانی خود را در مجلس وشورای نگهبان سپری میکند و بزودی لایحه عایدی سرمایه که از شورای نگهبان عودت شده است در دستور کارقرار میگیره و بر آینده کسب وکار پخش خصوصی و زندگی مردم میتواند تاثیر فراوانی داشته باشد ولی اتاق هنوز درگیر حواشی خود ساخته است و اصرار رییس غیر قانونی بر حضور در اتاق مانع دعوت از نمایندگان اتاق در کمیسیونهای مجلس و دولت میباشد، در این لایحه بازار سهام را که نمونه بارز درامد بادآورده در دنیا میباشد را حذف نموده و درصدی از درامد واگذاری یک واحد صنعتی به مالک جدید را شامل درامد اتفاقی نموده اند و لازم است که در مورد این لایحه بخش خصوصی حضور فعالی داشته باشد، در سالهای اخیر آقای جلیل کاربخش و محمود تولایی از کمیسیون مالیات و تامین اجتماعی اتاق ایران حضور بسیار موثری در کمیسیون اقتصادی مجلس و دولت داشتند ودر مورد استقلال در دادرسی مالیاتی و تامین اجتماعی و قانون ارزش افزوده دستاوردهای بزرگی داشتند ولی پاداش ۲۰۰ میلیون اتاق نصیب مشاور همیشگی اتاق شد، متاسفانه با تنگ نظری آقای کاربخش را از لیست نمایندگان اتاق کرمان در اتاق ایران حذف کردند و این کمیسیون را تضعیف و آقای تولایی را بدون یاور نمودند.
واقعا من مانده ام که اتاق برای آقایان چه منافعی داشته که دو دستی به آن چسبیده اند و رها نمیکنند، نه تنها اعضا فعلی اتاق بلکه روسا و هیات رییسه های دوره قبل در تلاش هستند تا اتاق در اختیار مهره مورد نظر خودشان باشد، واقعا در این سالها در اتاق چه اتفاقاتی افتاده است که افراد با سلایق مختلف سیاسی در این مورد اجماع دارند و نگران از حضور افراد مستقل و خارج از دایره خودی در هیات رییسه اتاق ایران هستند؟!


نقل است که در این هفته جلسه ای به بهانه مهمانی در منزل آقای امیرزاده برگزار شده و همه ذی نفعان قبلی و فعلی اتاق شامل آقایان نهاوندیان، جلال پور، شافعی، خوانساری، پدرام سلطانی، مهدی جهانگیری، محمد مرتضوی، ضرابی، سلاح ورزی، بهرامن، حسن زاده، نجفی عرب و… حضور داشته اند ( آقای علا میر محمد صادقی هم دعوت بوده ولی نرفته است ) و به رییس غیر قانونی اتاق توصیه کرده اند که اتاق را رها نکند و اقدام به شکایت بر علیه رکن عالی اتاق به قوه قضاییه نماید!
حتما در این جلسه در مورد گزینه ریاست آینده اتاق هم به توافق رسیده اند و در صورتیکه دبیرخانه شورای عالی نظارت اراده ای برای رسیدگی به شکایت های انتخاباتی و غربال تشکل ها نداشته باشد شانس برنده شدن دارند ولی نگران تایید نامزد خود توسط واجا هستند ولذا مجبورند چند نامزد معرفی نمایند و از اکنون در حال رایزنی هستند ، البته که هیچکس برای این آقایان ربیس فعلی نخواهد شد  و دلیلی ندارد که رییس جدید اتاق در صدد لاپوشانی مسایل قبلی اتاق باشد و خود را در معرض تقابل با منتقدین اتاق قرار دهد.
این هفته طبق پاییزهای سال قبل هوای آلوده و ترافیک فلج کننده تهران همه را کلافه کرده است، توزیع بنزین بی کیفیت در شهرهای بزرگ و مازوت سوزی نیروگاهها در سایر شهرها از عوامل اصلی وضع موجود هستند و در کوتاه مدت فقط شاید بتوان کیفیت بنزین تولیدی را ارتقا داد. هوای این روزها باعث سردرد عصر گاهی میشه و فقط باید دعا کنیم که شاهد بارش باران و وزش باد باشیم، انشالله

شنبه ها معمولا درگیر و یرایش و ارسال روزنوشت و پاسخ به سوالات خبرنگاران هستم و دور کاری میکنم، ولی امروز دیداری با آقای قیس قریشی داشتم که تحولات خاورمیانه را به دقت رصد میکند و اطلاعات دقیقی از وضعیت گروههای مقاومت دارد و نفطه نظراتش کارشناسی و دقیق میباشد، یکساعتی در مورد تحولات منطقه و آینده جنگ غزه صحبت کردیم، این نشست باعث شد در دیدگاه خودم که در روزنوشت هفته قبل از تصرف قریب الوقوع شمال غزه گفته بودم تجدید نظر کنم.
پس از آن جلسه ای با آقای آرمان رحیمی و یکی از علاقمندان به سرمایه گذاری در حوزه نمایشگاه مصالح ساختمانی در بصره عراق داشتیم و در مورد شیوه ورود به این بازار وسرمایه مورد نیاز گفتگو تبادل نظر کردیم،
نکته مهمی که از تجربه حضور آقای رحیمی در بصره دستگیرم شد سخت بودن پروسه تخصیص ارز رسمی توسط بانک مرکزی عراق میباشد که باعث شده بسیاری از واردکنندگان کالا به بازار عراق علاقمند به استفاده از این سیستم نباشند و کار از طریق صرافی را ترجیح بدهند. لذا کمی از نگرانی ام درباره شکاف ایجاد شده بین نرخ رسمی و بازاری دلار کاسته شد. لذا افزایش حدود ۳۵ درصدی صادرات ایران به عراق و رسیدن به رقم پنچ میلیارد و چهارصد میلیون دلار در این راستا قابل توجیه میباشد ، در این هفته عراق اقداماتی جهت گسترش تجارت خارجی با سایر ارزها از جمله درهم، یوان و لیر ترکیه برداشته است که باعث کاهش برابری دلار در مقابل دینار شده است.
امروز خبری از قول اشوئیدتپرس منتشر شد که امریکا با انتقال ده میلیارد دلار از منابع ایران به عمان موافقت نموده که صحت ندارد و دولت امریکا معافیت واردات انرژی از ایران را مدت ۱۲۰ روز تمدید کرده و لذا امکان پرداخت وجه برای مواد غذایی از این محل وجود دارد، در گفت و گو با انتخاب عنوان کردم که بانک مرکزی عراق علاقه ای به حواله نمودن وجه گاز و برق به سایر کشورها ندارد و آماده است در مقابل دریافت اسناد مثبت نسبت به پرداخت وجه با حداقل هزینه اقدام نماید، ولی متاسفانه ذی نفعانی در سیستم ارزی علاقمند به شفافیت نیستند و اصرار دارند که این پول در اختیار تراستی های خودی قرار گیرد و واردکننده را از این محل شارژ کنند، امیدوارم با ورودی که دادسرای نظامی در پرونده تراستی ها نموده است این بساط برچیده شود و این منابع برای ورود دارو وکالاهای اساسی مورد استفاده قرار گیرد.

امروز قبل از تمرین با نشاط فوتبال باشگاه کارافرینان در هوای خنک درکه ، بازی فوتبال نوچوانان ایران وبرزیل را تماشا کردم که ناباورانه موفق شدیم برزیل را شکست دهیم، من ذوق ، سلیقه و هوش ایرانی را باور دارم و آینده این ملت را روشن و سرافراز میدانم.
شب هم تا در وقت در کلاب هوس بودم و ضمن نقد جو روم به نکاتی که در بالا ذکر کرده ام اشاره کردم.
یکشنبه مجددا جلسه مفصلی درباره یک پروژه بالادستی نفت وگاز داشتیم،سرمایه گذار خارجی اصرار دارد که حتما شرکت ما و یک شرکت زیر مجموعه نفت در پروژه مشارکت داشته باشه که این پیشنهاد با قراردادهای فعلی نفت خصوصا ای پی سی تطابق ندارد و باید برای رفع نگرانی وی چاره اندیشی شود.


پس از آن به اتفاق یکی از دوستان خوبم که مدیر یک مجتمع تولید پهپاد تجاری میباشد از فرودگاه کوچکی در شرق تهران که بهپادهای تولیدی را تست می کنند بازدید کردیم، اصرار داشتند که سوار جارو کوپتر یا سایر پرنده ها بشوم ولی به خاطر ترس از ارتفاع فقط با جارو کوپتر عکس گرفتم و از پرواز آزمایشی خودداری کردم.
مدیر این مجموعه که سابقه زیادی در عملیات پاکسازی کردستان از گروهکها و جنگ با داعش داشته با قاطعیت مدعی بود که اسراییل توان مقابله با رزمندگان حماس نخواهد داشت و حدود ۶۰۰۰ دریچه کانال وجود دارد که فقط شناسایی و خنثی سازی آنها نیاز به دهها هزار نیرو و صرف وقت دارد،
وی سخت ترین مرحله جنگ با داعش را درگیری در تونل ها میدانست و اعتقاد داشت عمده تلفات در جنگ داعش در مرحله پاکسازی شهرها از لوث ها داعش بود که در کانال ها سنگر میگرفتند،
خاطره ای از سردار سلیمانی نقل کرد که برایم جالب بود، سردار سلیمانی معمولا شهرها و روستاها ی اشغال شده توسط داعش یا سایرگروهها را از سه طرف محاصره میکرد و اجازه میداد که نیروهای متخاصم راه فراری داشته باشند و در کانال ها مقاومت نکنند و از این طریق کمترین تلفات به نیروهای خودی وارد میشد، معتقد بود که اسراییل برای امتناع از درگیر شدن با نیروهای حماس راه فرار به جنوب غزه را باز گذاشته تا بدون درگیری شمال غزه را تصاحب کند ولی این تاکتیک پاسخ نداده وفعلا ارتش اسراییلی هیچ دستاوردی در زمینه آزادی گروکانها و ضربه به نیروهای حماس نداشته است.
پس از جلسه خود را به خانه رساندم و بازی فوتبال سپاهان وپرسپولیس را تماشا کردم، متاسفانه اخیرا پرسپولیس گرفتار مسایل حاشیه ای شده و نتایج قابل قبولی نداشته است و امروز هم اگر چه مستحق شکست نبود ولی با یک گل بازی را واگذار کرد.

 


دوشنبه پر سوژه بود اولا موضوع رد صلاحیت ها توسط هیات های اجرایی مورد نقد صاحب نظران قرار گرفته و عدم احراز صلاحیت آقایان پزشکیان و علی مطهری و حدود ۲۰ نفر از نمایندکان فعلی مجلس نقل محافل است، از طرف دیگر رقابت بین هواداران دولت و جبهه پایداری با ائتلاف متشکل از حداد، قالیباف و رضایی شدت گرفته است، نادران که معلوم نیست در زمین چه کسی بازی میکند روبروی تریبون مجلس بر علیه اداره پادگانی مجلس تحصن کرده و بر علیه مجید حسینی مشاور سابق قالیباف به علت سفر به کانادا افشاگری شده است، در مقابل با فشار رسانه ها مجری هوادار پایداری که بر علیه ثبت نام دکتر روحانی در مجلس خبرگان موضع گیری خصمانه نبوده بود تعلیق شده است، البته این دعواها و یارگیری ها هیچ کمکی به گرم شدن فضای انتخاباتی نکرده و رهبری در دیدار با اعضا شورای نگهبان خواستاربرگزاری انتخابات پرشور در اسفندماه شده است، متنی به نام “پیرمرد ومترو” در رسانه های اجتماعی باز نشر شده که بازگو کننده نگاه مردم به انتخابات می باشد :
همسرم تو مترو باهام دعوا کرد گذاشت رفت.
یه پیرمرده دست گذاشت رو شونه‌م بهم گفت:
تا دیر نشده برو دنبالش نذار بره
گفتم رابطه ما دوتا واسه‌ت مهمه؟
گفت نه میخوام بری سرجات بشینم
حالا انتقادات و دعوای های بزرگان در آستانه انتخابات برای دفاع از مردم نیست،
بلکه میخوان جای همدیگه رو بگیرن.
موضع گیری آقایان مرعشی وکرباسی هم در این رابطه منتشر شده است.
امروز بالاخره توافق نامه داوری و حکمیت را با یک شرکت زیر مجموعه بانکی نوشتم و کنفرانس کال مفصلی با مالزی در رابطه با یک پروژه همکاری در زمینه بهینه سازی کیفیت بنزین تولیدی کشور داشتم، ایده فوق العاده هست و اگر در حضور کارشناسان تست بشود و جواب بدهد میتواند مشکل کیفیت و کمبود بنزین کشور را حل کند. انشالله


پس از آن راهی مسجد جامع نارمک شدم ودر مجلس ختم اخوان صفریان شرکت کردم، در بازگشت حدود دو ساعت در ترافیک بودم و خسته و کلافه به خانه برگشتم.
مجدا شب همه خانواده در رستوران اقدسیه به یاد این عزیز در گذشته گرد هم آمدند و فرصتی فراهم شد تا درباره مسایل روز خصوصا انتخابات مجلس در کشور و رفسنجان گفتگو کنیم.
غروب به یکباره فرصتی فراهم شد تا همسرم با اقوام که عازم عتبات عالیات بودند همراه شود ، لذا به سختی توانستم ساعت ۱۱ شب ارز برایش تهیه کنم و نیمه شب راهی فرودگاه شود.
سه شنبه راهی شرکت نفت شدم و پیگیر پرونده مطالبات شدم، متاسفانه نامه نگاری بین شرکتهای زیر مجموعه نفت با کندی مواجه است و بروکراسی بی منطق کشور را فلج کرده است.

 


فرصتی فراهم شد تا با مدیران نفتی در مورد مصوبات برنامه هفتم گفتگو کنم و ابهاماتم بر طرف شود ، هنوز وضعیت وزیر نفت در ابهام میباشد، با فشار دفتر رییس جمهور یکی از دستیاران جوان وزیر نفت برکنار شده ولی معاون برنامه ریزی تلفیقی که الحق والانصاف نیروی کیفی و قابلی میباشد تغییر نکرده است، واقعا عجیبه که دهها مدیر بی کیفیت به نفت تحمیل شده ولی دفتر ربیس حمهور دست بر روی چند نیروی کیفی و موثر نفت گذاشته است، خدا عاقبت مملکت را با این نوع گزینش ها ختم به خیر کند.

سخنان دکتر ظریف در مورد رودست خوردن از روسیه در جنگ اکراین و اینکه توان مذاکراتی، توان نظامی و موشک همه اینها خوب است، اما باید بر حمایت مردمی سوار شود تا بتواند در دنیا موثر باشد، موجب خشم تندروها شده و سایبری ها بر علیه ایشان فعال شده ند

 

 

بعد از ظهر به دعوت “اندیشکده حکمرانی انفال ومنابع طبیعی” به دانشگاه امام صادق رفتم و در مورد بازار جهانی محصولات پتروشیمی، سهم ما از این بازار ، نقاط قوت وضعف صنعت پتروشیمی و مزیت های ایران در این صنعت صحبت کردم و به سوالات دانشجویان دوره فوق و دکترای نفت پاسخ دادم، متاسفانه با وجود همه مزیت های رقابتی ایران در ۵۰ کشور اول دنیا در صنعت پتروشیمی نیست.
در یک کافی شاپ نزدیک دانشگاه امام صادق نیمه دوم بازی نوجوانان ایران و انگلیس را تماشا کردم و گلی که در دقایق پایانی از انگلیس خوردیم آب سردی بود که بر پیکرم ریخته شد و حسرت خوردم.
امشب نیز تمرین با نشاطی داشتیم و در بازی دوستانه ۳-۸ بازی را بردیم
امروز چهارشنبه را با حضور یک دفتر اسناد رسمی برای یک وکالت ملکی آغاز کردم، مدیر این دفتر که همشهری می باشد از کسادی معاملات ملکی و خودرو می نالید و سیاست دولت جهت مهار تورم را عامل این رکود میدانست، پیگیر انتخابات رفسنجان بود ولی معتقد بود که اکثر مردم پای صندوق نخواهند امد.
پس از آن در دفتر نشستی با یکی از دوستان فعال در حوزه فین تک داشتم که برنامه نرم افزاری پی اس پی ها( پرداخت الکترونیکی) و نئو بانکها را در اختیار دارد و علاقمند بود که در حوزه عراق این امکانات مورد استفاده قرار گیرد.
پس از آن آقای مقدم آمد وگزارشی از پروژه بهینه سازی مصرف برق چاههای اب را ارایه داد که پس از ماهها پیگیری در حال عملیاتی شدن میباشد و در مورد ساختار اجرایی پروژه تبادل نظر کردیم،
وقتی به اتفاقات سالهای اخیر و وقغه هایی که در کارها ایجاد شده به این نتیجه میرسم که گاها خداوند حرکت با این سرعت را به صلاح نمیداند و لازم است که در کارها تاخیر ایجاد شود تا خدای نکرده انسان مغرور یا منحرف نشود وخدا را فراموش نکند، خدایا راضی ام به رضایت. والسلام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره سید حمید حسینی
جدیدترین مصاحبه ها

صنعت پتروشیمی؛ جذاب ولی بی ثبات!

به گزارش سرویس نفت و پتروشیمی «جهان صنعت نیوز»، پتروشیمی ها سال سختی را پشت سر گذاشتند. از تحریم های خارجی گرفته ...

ادامه مطلب

سیدحمید حسینی: کسری بودجه دولت، متانول‌سازان را به زانو درآورده است

سیدحمید حسینی: کسری بودجه دولت، متانول‌سازان را به زانو درآورده است

انصاف نیوز: یک صادرکننده محصولات پتروشیمی، دلیل اصلی فشار بر تولیدکنندگان ایرانی متانول را کسری بودجه دولت دانست و خواستار ...

ادامه مطلب

سید حمید حسینی : آزاد شدن ۷ میلیارد دلار، خبری تبلیغاتی و غیر موثق بود

سید حمید حسینی : آزاد شدن ۷ میلیارد دلار، خبری تبلیغاتی و غیر موثق بود

سید حمید حسینی با اشاره به اینکه با افتضاحی که در حال حاضر ایجاد شده‌ و خبر ارسال تسلیحات به ...

ادامه مطلب

تعلل يعنى نه از برجام خارج می‌شويم، نه توافق می‌کنیم!

تعلل يعنى نه از برجام خارج می‌شويم، نه توافق می‌کنیم!

  سيد حميد حسيني در گفتگو با نفت‌خبر: تعلل يعنى نه از برجام خارج می‌شويم، نه توافق می‌کنیم! افت‌وخيز چند ماه اخير بازار ...

ادامه مطلب

۱۰ گام نفوذ در بازار همسایگان

۱۰ گام نفوذ در بازار همسایگان

دنیای اقتصاد : دیپلماسی اقتصادی ایران کار نمی کند. دلیل این موضوع در نشست انجمن دیپلماسی ایران بررسی شد. در ...

ادامه مطلب

آرشیو سالیانه
شبکه های اجتماعی