شنبه با اولين روز ماه مبارك رمضان مصادف شد. نگران گرما و طولاني بودن روزها بودم، ولي طبق معمول خدا كمك می‌کند و لذت طاعت و بندگی، توان و طاقت انسان را افزایش می‌دهد و روزها به سادگی سپري می‌شود.
بطور معمول در ماه رمضان تا سحر بيدارم و پس از خوردن سحري ميخوابم، بنابراین صبح‌ها دیرتر به محل كار ميروم. با توجه به اينكه در صدد اعزام دو هيات اقتصادی به همايش تجاري كربلا (۲۷ تیرماه) و بغداد ( اوایل شهریور) هستيم، اين روزها بيشتر در اتاق مشترك حضور مي‌يابم و پيگير امور هستم.


امروز گروه شركت‌هاي «مرات» و «بابكان» ميزبان دوستان، همكاران، مديران واحدهاي نساجي، اعضا ستاد نفت و انرژي دكتر روحاني، اعضا اتاق و اتحاديه بود و اولين روز ماه رمضان را در باشگاه فرمانيه در جمع اين عزيزان افطار كردیم.
يكي از ويژگي‌هاي عالی ماه رمضان همين دورهمي‌ها و زيارت عزيزان و صله رحم است که غنیمت است و باید خدا را بابت آن شکر کرد.

يكشنبه در دفتر ميزبان دوستاني از ستاد نفت و انرژي بودم و فرصتي شد تا درباره كابينه آينده و مطالبات خانواده نفت گفتگو كنيم. کارشناسان كاهش غیر منتظره قيمت نفت بعد از توافق اوپك را ناشی از اعلام فروش بخشي از دخاير نفتي آمريكا، افزايش توليد ليبي و الجزاير و تصميم آمريكا مبني بر خروج از پيمان پاريس میدانند.

عصر يكشنبه اتاق ايران ميزبان فراكسيون صادرات مجلس بود و آنجا دعوت بودم . جالب است كه همه نمايندگان استان كرمان عضو این فراکسیون هستند و رياستش نيز با آقاي «اميري» نماينده محترم زرند است.

در اين نشست كه هيات رييسه كميسيون‌هاي اتاق ایران حضور داشتند، حاضران ديدگاه‌هاي خود درباره «لزوم آزادسازي و يكسان‌سازي نرخ ارز، پرداخت جوايز صادراتي، تامين مواد اوليه واحدهاي توليدي صادراتي و فعال شدن ديپلماسي» بيان و در پايان من نقطه نظرات حاضران را بشرح زیر جمع‌بندی کردم :
نخست لزوم اصلاح ساختار دولت، دوم) تغيير و بازنگري در قوانين ۳) اصلاح رفتار
همچنین خواستار تشكيل وزارت تجارت خارجي و جدا شدن بخش پالايش و پتروشيمي از وزارت نفت و شكل گيري رگلاتوري شدم و از نمایندگان خواستم که به وزرای ناکارامد، مسن و دارای نگرش دولتی رای ندهند.

افطار را در جمع اين عزيزان بودم و در حاشيه آن در رابطه با نمایندگان درباره هیات رياست «كميسيون انرژي مجلس » برای سال دوم تبادل نظر كردم.
متاسفانه در سال جدید والیبال یکشنبه‌ها هنوز هماهنگ نشده و اعضا قدیمی آماده همراهی نیستند.
دوشنبه وقتی به اتاق ایران و عراق رسیدم که نمایدگان شبکه تلویزیونی بین‌المللی «سحر» آمده بودند. آنها به شدت علاقه‌مند به تبلیغ کالاهای ایرانی در کردستان عراق، کردستان ایران و سرزمین عراق هستند و آماده همکاری و ارایه تخفیف زیاد به اعضا اتاق برای اگهی تبلیغاتی هستند. جلسه خوبی بود و توافقات متعددی انجام شد. قرار شد مصاحبه‌های منظمی با این شبکه داشته باشیم و آنها نیز برای پوشش همایش‌ها و جلسات کمیسیون‌ها دعوت شوند.
سپس به اتفاق آقای آل‌اسحاق در نشست هیات رییسه کمیسیون‌های اتاق ایران و عراق شرکت کردیم و درجریان عملکرد، مسائل و مشکلات آنها قرار گرفتیم. همچنین پیشنهاداتی برای فعال‌تر شدن کمیسیون‌ها مطرح و به عنوان دبیرکل قول دادم که در صورت تشکیل منظم جلسات و حضور پررنگ اعضا همه امکانات لازم را برای آنها فراهم کنم.


دوشنبه شب برای افطار مهمان «دنیای اقتصاد» بودم. این روزنامه و بنگاه اقتصادی هرساله مراسم خوبی برگزار می‌کند و اصحاب رسانه، فعالان اقتصادی، اقتصاددانان و مدیران عالیرتبه حضور می‌یابند.
فرصتی فراهم شد تا آقایان دکتر آخوندی، غنی‌‌نژاد، بهکیش، دیواندری، عبدو، عزیزی و دکتر مسعود نیلی را زیارت و با آنها گفتگو داشته باشم. قرار شد با توجه به اینکه مجلس در صدد بازنگری در قانون اصل ۴۴ است و آقای اخوندی طراح قانون و مدل اجرایی آن بوده در این هفته با ایشان نشستی داشته باشیم و پیرامون اصلاح قانون تبادل نظر کنیم.
هنگامی که به خانه رسیدم تازه بازی استقلال با العین امارات شروع شده بود. امیدوار بودم با توجه به بازی‌های بسیار خوب این تیم در چند وقت اخیر در این بازی بتواند با تساوی و یا خوردن یک گل صعود کند، ولی متاسفانه شب بسیار بدی بود و به عنوان یک پرسپولیسی از شکست یک تیم ایرانی با چنین نتیجه‌ای آن هم در مقابل یک تیم اماراتی بسیار متاثر و عصبی شدم.
سه‌شنبه نشستی مثبت و کارشناسانه با نمایندگان یک شرکت بزرگ فاینانسر اسپانیایی داشتم که در یکسال گذشته در زمینه فاینانس جهت خرید کالا به مقصد ایران عملکرد قابل قبولی داشته است و علاقمند است که پروژه‌های فنی و مهندسی را به صورت یوزانس سه‌ساله تامین مالی کند. مفصل درباره پروژه پالایشگاه سروش بحث کردیم و توافقات کلی صورت گرفت. با توجه این که این شرکت سابقه کار موفق در ایران را دارد و توانسته مشکل روابط بانکی را از طریق بانک سپه و«ارس بانک اسپانیا» حل کند، امیدوارم که طلسم تامین مالی شکسته شود و با همکاری بانک سپه گشایش ال‌سی کرده و به سرعت کار اجرایی پالایشگاه را انجام دهیم.
عصر به جلسه هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی رفتم. در ابتدا گزارش عملکرد هیات مدیره برای ارائه در مجمع عمومی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت. سپس باتوجه به ساختار جدید «سازمان توسعه تجارت» نمایندگان اتحادیه را برای حضور در کارگروه‌ها و میزهای تخصصی معرفی کردیم و در انتها یک بحث جدی در هیات مدیره درباره لغو یا ادامه «خوشنامی» صورت گرفت. برخی دوستان معتقد به لغو و برخی معتقد به عدم لغو آن هستند. این بحث به نتیجه‌ای نرسید و ادامه آن به جلسات بعدی موکول شد.
بعد از افطار خود را به مجموعه ورزشی انقلاب رساندم و سه تیمه فوتسال بازی کردیم و نتیجه مطلوب نبود. قبل از ساعت ۱۲ به خانه رفتم و آماده تماشای فوتبال پرسپولیس و الخویا شدم. از بازی پرهیجان و پیروزی پرسپولیس لذت بردم.
سه‌شنبه شب تائیدیه انتخابات ریاست‌جمهوری از سوی شورای نگهبان اعلام شد. انتظار می‌رفت که با حلال اعلام شدن تمام آرای ریخته شده در صندوق‌ها مباحث انتخاباتی به پایان برسد اما ظاهرا دوستان تمایل دارند که همچنان به فضای دو قطبی دامن بزنند. یک روز به بهانه FATF و تحویل حاج قاسم به آمریکا، روز دیگر با بهانه ۲۰۳۰ و آموزش همجنس‌گرایی در مدارس و روزی دیگر به بهانه تحویل گاز رایگان به ترکیه .
جالب است که در هیاهوی دوران انتخابات فیلمی در تلگرام انتشار یافت و ادعا شد «سی ای ا»آنرا منتشر کرده است. این فیلم پس از کودتای ۲۸ مرداد را نشان میدهد که آیت‌الله کاشانی به همراه زاهدی و نمایندگان انگلیس و آمریکا از خانه و خودرو آسیب‌دیده دکتر مصدق بازدید می‌کنند و همراهی آقای کاشانی با آمریکا را علنی می‌کند. اما این دوستان هیچ واکنشی از خود نشان نمی‌دهند و همچنان یکی از بزرگ‌ترین اتوبان‌های کشور به نام ایشان است. هرکس دیگری بود و چنین اسنادی علیه او منتشر می‌شد بلوا راه می‌انداختند، اما این موضوع را مسکوت گذاشتند و خوب است که رسانه‌ها و آگاهان اجتماعی این سوژه را رها نکنند تا صحت و سقم این موضوع روشن شود و مردم خادم و خائن را از هم تشخیص دهند.
چهارشنبه در اتاق مشترک ایران و عراق با یکی از اعضا موفق اتاق دیدار داشتم . وی برند خود را در عراق ثبت کرده و به تولیدکنندگان ایرانی انواع کالاها را سفارش تولید می‌دهد. تجربیاتش را بیان کرد و از روابط عمومی اتاق خواستم که آن را به صورت مصاحبه‌ای منتشر کند. همچنین پیگیر کار همایش کربلا و تایید سفر هیات رییسه این اتاق مشترک به بغداد شدم.
پیگیر برگزاری اولین جلسه از سلسله نشست‌های ماهانه با موضوع عراق و با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی در راستای بررسی تحولات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی عراق هستم تا فعالان اقتصادی و سیاست‌گذاران نظام، شناخت درستی از این کشور داشته باشند. خوشبختانه با همکاری اتاق ایران این نشست در روز شنبه ۲۰ خرداد مصادف با ۱۵ ماه رمضان برگزار خواهد شد .
افطار مهمان کمیته اصناف و بازرگانان ستاد آقای روحانی بودم. در جمع آنها حضور و دقایقی با آقای فاضلی رییس اتاق اصناف و برخی دیگر دوستان گفتگو کردم. فعالان ستاد علاقه‌مندند که اصناف و بازرگانانی را که در ایام انتخابات فعال بودند را در قالب یک انجمن و یا تشکل حفظ کنند. به آنها قول دادم هر کمکی لازم باشد انجام و با آنها همراهی کنم.
پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره سید حمید حسینی
جدیدترین مصاحبه ها

صنعت پتروشیمی؛ جذاب ولی بی ثبات!

به گزارش سرویس نفت و پتروشیمی «جهان صنعت نیوز»، پتروشیمی ها سال سختی را پشت سر گذاشتند. از تحریم های خارجی گرفته ...

ادامه مطلب

سیدحمید حسینی: کسری بودجه دولت، متانول‌سازان را به زانو درآورده است

سیدحمید حسینی: کسری بودجه دولت، متانول‌سازان را به زانو درآورده است

انصاف نیوز: یک صادرکننده محصولات پتروشیمی، دلیل اصلی فشار بر تولیدکنندگان ایرانی متانول را کسری بودجه دولت دانست و خواستار ...

ادامه مطلب

سید حمید حسینی : آزاد شدن ۷ میلیارد دلار، خبری تبلیغاتی و غیر موثق بود

سید حمید حسینی : آزاد شدن ۷ میلیارد دلار، خبری تبلیغاتی و غیر موثق بود

سید حمید حسینی با اشاره به اینکه با افتضاحی که در حال حاضر ایجاد شده‌ و خبر ارسال تسلیحات به ...

ادامه مطلب

تعلل يعنى نه از برجام خارج می‌شويم، نه توافق می‌کنیم!

تعلل يعنى نه از برجام خارج می‌شويم، نه توافق می‌کنیم!

  سيد حميد حسيني در گفتگو با نفت‌خبر: تعلل يعنى نه از برجام خارج می‌شويم، نه توافق می‌کنیم! افت‌وخيز چند ماه اخير بازار ...

ادامه مطلب

۱۰ گام نفوذ در بازار همسایگان

۱۰ گام نفوذ در بازار همسایگان

دنیای اقتصاد : دیپلماسی اقتصادی ایران کار نمی کند. دلیل این موضوع در نشست انجمن دیپلماسی ایران بررسی شد. در ...

ادامه مطلب

آرشیو سالیانه
شبکه های اجتماعی