Untitled-1
سید حمید حسینی در کنفرانس نفت ۲۰۱۷ اعلام کرد:آمارهای جدید از اثرات برجامی در حوزه نفت و گاز

افزایش تولید نفت کشور به سطح قبل از تحریم و رشد ۲۵۰ میلیون متر مکعبی تولید روزانه گاز ، دستیابی به صادرات ۱۸ میلیون تنی محصولات پتروشیمی و ۵۰۰ هزار بشکه فرآورده نفتی در روز از جمله تحولات مثبت در جهت شکوفایی اقتصاد بوده است

کنفرانس نفت، ایران ۲۰۱۷ برای نخستین بار به همت تشکل­‌های بخش خصوصی نفت ایران و با دعوت از بخش­ تصمیم­‌گیری حاکمیت برای همتایابی بین­‌المللی در صنایع پیمانکاری، سرمایه­‌گذاری و ساخت تجهیزات و تجارت بین‌­المللی از امروز آغاز به کار کرده و قرار است تا ۱۳ بهمن‌ماه برگزار شود. تشکل‌های بخش خصوصی در زمینه صنایع پایین‌دستی و میان دستی صنعت نفت در این کنفرانس حضور خواهند داشت و موضوعاتی از قبیل رگولاتوری صنعت نفت، خوراک و تبعات آن، مالیات‌ها و فضای کسب‌وکار و موضوع تامین و تضامین مالی شرکت‌های خصوصی مورد بحث و تصمیم‌گیری نهایی قرار می‌گیرد.

سید حمید حسینی در این همایش گفت: افزایش تولید نفت به سقف قبل از تحریم و رشد ۲۵۰ میلیون متر مکعبی تولید روزانه گاز، دستیابی به صادرات ۱۸ میلیون تنی محصولات پتروشیمی و ۵۰۰ هزار بشکه فرآورده نفتی در روز از جمله تحولات مثبت اقتصاد کشور در سال‌های اخیر است.

این عضو اتاق بازرگانی ایران در کنفرانس نفت و ۲۰۱۷ با بیان اینکه در سالگرد برجام بخش خصوصی ایران با تکیه بر سیاست‌های اصل ۴۴ و اقتصاد مقاومتی عزم و اراده خود را برای توسعه صنایع پایین دستی نفت ، گاز و پتروشیمی اعلام کرده و آماده همکاری با همتایان خارجی خود است ، اظهار داشت: خوشبختانه در سال‌های اخیر تحولات مثبتی در جهت شکوفایی اقتصاد ، بهبود فضای کسب و کار ، تعامل با دنیا و جلب سرمایه‌گذاری خارجی صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه افزایش تولید نفت کشور به سطح قبل از تحریم و رشد ۲۵۰ میلیون متر مکعبی تولید روزانه گاز ، دستیابی به صادرات ۱۸ میلیون تنی محصولات پتروشیمی و ۵۰۰ هزار بشکه فرآورده نفتی در روز از جمله تحولات مثبت در جهت شکوفایی اقتصاد بوده است، افزود: موافقت وزارت نفت با شکل‌گیری نهاد مستقل تنظیم مقررات و قوانین در بخش نفت ، گاز و پتروشیمی و تصویب آن در شورای رقابت از دیگر تحولات است.

حسینی نهایی شدن فرمول ۱۰ ساله گاز جهت خوراک واحدهای پتروشیمی را نیز دیگر آثار تحولات در راستای شکوفایی اقتصاد برشمرد و گفت: معرفی الگوی جدید قراردادهای نفتی و استقبال غول‌های نفتی دنیا از همکاری و مشارکت با شرکت نفت ، تایید صلاحیت ۳۰ شرکت خارجی و ۱۱ شرکت داخلی و همچنین افزایش ۴۵ درصدی قیمت نفت با همکاری و تفاهم کشورهای غیراوپک و مشارکت کشورهای غیرعضو و مجاز شدن دولت برای تضمین تامین مالی پروژه‌های غیردولتی از طریق بانک‌ها و سازمان‌های توسعه‌ای از دیگر آثار تحولات اقتصادی است.

حسینی خاطرنشان کرد: سازندگان تجهیزات صنعتی و نفتی ، سازندگان قطعات و لوازم نفتی با توانایی ساخت اغلب نیازهای این صنعت ، پیمانکاران و شرکت‌های بزرگ فنی و مهندسی با تجربه موفق در پروژه‌های داخلی و خارجی ، کارفرمایان صنعت پتروشیمی با توان تولید ۶۴ میلیون تنی و با هدف رسیدن به تولید ۱۲۲ محصول در پایان برنامه ششم و حداقل ۲۳ پروژه نیمه تمام و جدید آماده همکاری و مشارکت با شرکای خارجی هستند. وی تاکید کرد: صادرکنندگان و واردکنندگان فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی ایران نیز آماده مشارکت با شرکت‌های نفتی برای تجارت ، ترانزیت و سوآپ فرآورده‌ها بوده و از حضور این شرکت‌ها استقبال می‌کنند.

به گزارش اگزیم نیوز علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور، بیژن زنگنه وزیر نفت و غلامحسین شافعی رئیس اتاق ایران از جمله سخنرانان کلیدی این کنفرانس هستند. پیگیری موضوعات بخش خصوصی توسط هفت تشکل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی انجام شده است.

اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و بازرگانی ایران از مهرماه ال جاری برای برگزاری کنفرانس نفت با این هفت تشکل برنامه‌ریزی کرده تا از این طریق، زمینه‌­سازی توسعه کسب­ وکارهای بخش خصوصی ایران با شرکت‌های معتبر بین‌­المللی در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی شکل بگیرد.

این هفت تشکل عبارتند از: انجمن صنفی شرکت ­های مهندسی و ساخت صنایع نفت و نیرو، انجمن شرکت­ های مهندسی و پیمانکاری نفت، گاز و پتروشیمی، انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران، انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران، اتحادیه صادرکنندگان فرآورده­‌های نفت، گاز و پتروشیمی ایران، انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران و انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ایران.

طبق اعلام ستاد خبری کنفرانس نفت ۲۰۱۷، پیش از برگزاری کنفرانس نفت، جلساتی در شورای گفت‌­وگوی دولت و بخش خصوصی و شورای رقابت در مرکز ملی رقابت، صندوق توسعه ملی، صندوق ضمانت صادرات، بانک توسعه صادرات برگزار شد که نتیجه آن مسجل­‌شدن ایجاد رگولاتوری (تنظیم‌­کننده بخشی) نفت و صنایع مرتبط، بحث تامین و تضامین مالی، بررسی موضوع رتبه‌بندی و دیگر موضوعات مرتبط با تسهیل در فعالیت بخش خصوصی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره سید حمید حسینی
جدیدترین مصاحبه ها

صنعت پتروشیمی؛ جذاب ولی بی ثبات!

به گزارش سرویس نفت و پتروشیمی «جهان صنعت نیوز»، پتروشیمی ها سال سختی را پشت سر گذاشتند. از تحریم های خارجی گرفته ...

ادامه مطلب

سیدحمید حسینی: کسری بودجه دولت، متانول‌سازان را به زانو درآورده است

سیدحمید حسینی: کسری بودجه دولت، متانول‌سازان را به زانو درآورده است

انصاف نیوز: یک صادرکننده محصولات پتروشیمی، دلیل اصلی فشار بر تولیدکنندگان ایرانی متانول را کسری بودجه دولت دانست و خواستار ...

ادامه مطلب

سید حمید حسینی : آزاد شدن ۷ میلیارد دلار، خبری تبلیغاتی و غیر موثق بود

سید حمید حسینی : آزاد شدن ۷ میلیارد دلار، خبری تبلیغاتی و غیر موثق بود

سید حمید حسینی با اشاره به اینکه با افتضاحی که در حال حاضر ایجاد شده‌ و خبر ارسال تسلیحات به ...

ادامه مطلب

تعلل يعنى نه از برجام خارج می‌شويم، نه توافق می‌کنیم!

تعلل يعنى نه از برجام خارج می‌شويم، نه توافق می‌کنیم!

  سيد حميد حسيني در گفتگو با نفت‌خبر: تعلل يعنى نه از برجام خارج می‌شويم، نه توافق می‌کنیم! افت‌وخيز چند ماه اخير بازار ...

ادامه مطلب

۱۰ گام نفوذ در بازار همسایگان

۱۰ گام نفوذ در بازار همسایگان

دنیای اقتصاد : دیپلماسی اقتصادی ایران کار نمی کند. دلیل این موضوع در نشست انجمن دیپلماسی ایران بررسی شد. در ...

ادامه مطلب

آرشیو سالیانه
شبکه های اجتماعی